Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Братски градови

Братски градови

Сегедин Сегедин (Мађарска) - Szeged Megyei Jogú Város - 1966.
3. октобра 2003. године потписан је Споразум о сарадњи братских градова Суботице и Сегедина, након што су обострано прегледали споразум братских градова који је потписан 17. јуна 1966. године и констатовали да су односи који су створени пре више деценија, узајамно, за оба града били корисни и плодотворни.
www.szegedvaros.hu

 

Одерхелен Одерхелен (Romania) - Székelyudvarhely - Odorheiu Secuiesc
27. септембра 1994. године донета је одлука о братимљењу градова Секељудвархељ и Суботица на основу које је потписан Уговор о пријатељству и братској сарадњи.
www.varoshaza.ro

 

Дунавска Стреда Дунавска Стреда (Republic of Slovakia) - Dunajská Streda
16. јула 1996. године донета је одлука о братимљењу градова Дунајска Стреда и Суботица на основу које је потписан Уговор о пријатељству и братској сарадњи.
www.dunstreda.sk

 

Олмоуц Олмоуц (Chech Republic)
16. јула 1996. године донета је одлука о братимљењу градова Оломоуц и Суботица на основу које је потписан Уговор о пријатељству и братској сарадњи.
www.olomouc.eu

 

Eрд Eрд (Мађарска) - Érd Megyei Jogú Város
08. јула 2010. године донета је Одлука о успостављању сарадње између Града Суботице, Република Србија и Града Ерда, Република Мађарска.
www.erd.hu

 

Осијек Осијек (Republic of Croatia)
08. јула 2010. године донета је Одлука о успостављању сарадње између Града Суботице, Република Србија и Града Осијека, Република Хрватска.
www.osijek.hr

 

Брест Брест (Republic of Belarus)
23. априла 2015. Споразум о успостављању сарадње између Града Суботица, Република Србија и Града Брест, Република Белорусија.
city-brest.gov.by

 

Кишкунхалаш Кишкунхалаш (Republic of Hungary)
26. februara 2016. Sporazum o uspostavljanju saradnje između Grada Subotica, Republika Srbija i Grada Kiškunhalaš, Mađarska.
www.kiskunhalas.hu

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>