Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Фестивали

Етнофест

14. World music festival / 14. Világzenei fesztivál
21 – 25. 06. 2017.
Велика тераса/ Vigadó - Палић/Palics
Klein House – Суботица/Szabadka

1387_1.jpg

Етнофест је музички догађај без преседана на територији Србије, у домену world music-a односно музике света, што би био исправан термин за овај музички полижанр на нашем језику. Овај пут, фестивал се одржава на више локација у Суботици и на Палићу, почиње у среду 21. јуна 2017. године и том приликом фестивал уједно обележава и Дан музике света (fr. Fête de la musique). У свега три концертне вечери на фестивалу наступају уметници из наше земље и земаља у окружењу (Србија, Мађарска, Аустрија, Чешка), а Етнофест Вас овај пут води музичким стазама које спајају Бакан са Централном Европом, а можете да чујете и заносне звуке аргентинског танга или шпанског фламенка.

Улаз на фестивал је као и предходних година бесплатан, а фестивал подржавају: Парк Палић, Град Суботица, Аустријски културни форум из Београда, Музичка кућа Фонó из Будимпеште и Инфостуд.

У сарадњи са Канцеларијом за младе Града Суботице, организујемо волонтерски тим који ће радити на фестивалу: КЗМ, 024 558 384, prijava@kzm.subotica.rs, Дејана Балтес.

Све остале, детаљне информације доступне су следећим путем:
www.etnofest.org
www.facebook.com/etnofestetnofest
0600 300 620
info@etnofest.org

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>