Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Фестивали

Новогодишњи концерти

Новогодишњи концерт Алена Адемовића

У оквиру традиционалног дочека Нове године на суботичком Тргу слободе, у уторак, 31. децембра 2019. године, од 22.30 часова до 0.45 часова концерт ће одржати певач Ален Адемовић са бендом.

2752_2.jpg

Нова 2020. година традиционално ће се дочекати уз ефектан ватромет и звуке валцера.
Трг слободе ће, као и претходних година, бити обезбеђен и ограђен и у тај ограђени простор неће бити дозвољено уношење металне и стаклене амбалаже и пиротехничких средстава.
У оквиру дневног дочека нове 2020. године на централном градском тргу, од 13 до 15 часова наступиће ди-џеј „Девиантон“, а од 21 до 22 часа Тамбурашки ансамбл „Равница“.

2752_3.jpg

2752_4.jpg

Новогодишњи гала концерт Суботичког симфонијског оркестра

Новогодишњи гала концерт Суботичког симфонијског оркестра одржаће се у понедељак, 23. децембра 2019. године, од 20 часова, у Великој већници Градске куће.
Цена улазнице за Новогодишњи гала концерт Суботичког симфонијског оркестра је 1.000 динара.
Карте за концерт, које ће бити у слободној продаји, могу се набавити од среде, 18. децембра 2019. године, у Туристичкој организацији града Суботице (ТОГС).
ТОГС ће у среду, четвртак и петак, као и у понедељак, 23. децембра, на дан концерта, радити од 8 до 16 часова, а у суботу, 21. децембра, од 9 до 13 часова. Број карата је ограничен. За детаљније информације можете да се обратите на телефон ТОГС: 024/670350.|

 2752_1.jpg

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>